Лична драма потресе полицаи от Монтанско, научи агенция BulNews.  Около 22

...
Лична драма потресе полицаи от Монтанско, научи агенция BulNews. 
Около 22
Коментари Харесай

Драма в Монтанско! Млада жена направи опит за самоубийство и тръгна да се лута по Е-79, откриха я безпомощна край пътя

Лична драма потресе служители на реда от Монтанско, научи организация BulNews. 
Около 22 часа в петък на телефон 112 бил получен сигнал, че на интернационален път Е-79, в землището на село Смоляновци, е открита жена в безпомощно положение. 
При идване на място чиновници на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Монтана открили 29-годишна жителка на село Дългоделци. Пред униформените пострадалата разказала, че била блъсната от преминаващ без пуснати светлини товарен автомобил, който не е спрял и не ѝ оказал помощ. 
Полицаите се усъмнили и създали проба с дрегер на дамата. Оказало се, че тя била използвала алкохол. Отчетена била централизация от 1.10 промила в издишания от нея въздух. 
Въпреки  това дамата била ранена и почнало следствие за това какво тъкмо е станало. Истината се оказала още по-драматична. Малко по-рано същата вечер младата жена направила опит за самоубийство. В населяваното от нея жилище в село Смоляновци тя се наранила с кухненски нож. След това напуснала дома си и тръгнала да се лута по шосето, до момента в който не била открита паднала край селото. 
Жената е превозена в монтанската болница, където е настанена на лекуване със подозрение за комоцио. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР